Invitationer:  Det skulle gå hurtigt, så de blev helt enkle på grønt karton (lavde dem selv på pc).
Kirken:   Skanderborg Slotskirke
Salmer:   “Lysets engel går med glans”, “Mennesker mødes” og “Det er så yndigt at følges ad”
Transport fra kirken:   Forloveren kørte for parret i en flot blomsterpyntet, men ellers helt almindelig bil.
Fotografering:  Foreviget brylluppet med smukke fotos til lave priser. Det er udgiften værd. 
Feststedet:  Et lejet telt i haven – det fungerede bare perfekt, og gjorde det hele lidt mere hyggeligt og uformelt.
Menuen:   Menuen: Forret: Teryakilaks m/spinat og asparges, California rolls (sushi med avocado og krabbekød), Tun carpaccio m/lime og parmesan, hjemmebagt pestobrød. 
Hovedret (buffet): Saltim Bocca (kalvefilet m/salvie og parmaskinke), Marsalasauce m/svampe, Cæsarsalat, Marinerede peberfrugter m/pinjekerner, Stegte timiankartofler, Kold tomatsalsa, Stegte asparges m/bacon, hjemmebagt brød. 
Dessert: Bryllupskage med frisk frugt. 
Natmad: Hjemmebagt rugbrød og italiensk brød med italiensk pølse, gorgonzola og hjemmelavet leverpostej. 
Champagne til velkomstdrink og dessert. Ellers hvid- og rødvin, fadøl og diverse muligheder for drinks til dansen.
Bordplan:  Runde borde, der stod tæt sammen. Fungerede supergodt, fordi man også kunne snakke med dem ved nabobordet.
Brudens tøj:   Cremefarvet kjole lejet hos Birgit Braad Brudekjoler i Skanderborg. Der får man virkelig god service.
Frisure & make-up:   Bachs Frisørstue i Skanderborg. Flot og naturlig makeup, der bare holdt. Håret sad perfekt med blomster i hele aftenen og natten.
Gommens tøj:   Flaskegrønt jakkesæt og råhvid skjorte og slips – købt hos Botke i Skanderborg. 
Brudesvend:  Brudens søn. Sad ved siden af sin mor i kirken, og fulgtes med brudeparret ud af kirken efter vielsen. Afslappet tøj fra Esprit
Forlover:  En af brudgommens bedste venner.
Ringene:  Enkle guldringe fra Erik Graugaard.
Buketten:  Cremefarvet og lyng. Bundet af Jørn hos Blomsterværkstedet i Skanderborg.
Borddækning:  Grønne duge og cremefarvede servietter. Bordkortene var limefarvede kartonhjerter. Dekorationer var lavet af en veninde. De var holdt i limegrønne og lilla farver og havde cremefarvede lys. 
Musikken:  Blandet klassisk musik under middagen (stereoanlæg). Brudevals + efterfølgende dansemusik med masser af gang i.
Toastmaster:  Ingen.
Parrets taler / sange:   Begge holdt en personlig tale for den anden.
Bryllupskagen:  Bagt af dem, der lavede maden. Kanonflot og lækker – pyntet med friske bær og friske roser. Indgik i menuen som dessert., hvilket betød, at det hele stort set blev spist.
Overnatning:  Parret overnattede hjemme – der var heldigvis ingen, der havde hærget deres soveværelse. Det var utrolig dejligt, at de ikke skulle forlade festen, før den var færdig.
Morgengaven:  Det at blive gift med hinanden var en gave i sig selv.
Bryllupsrejsen:  2 overnatninger på Ruths Hotel i Skagen. DEJLIGT.
Historiefortæller København

Skønne bryllup artikler: