Fotomaskine

Foto Maskine

Næppe et bryllup idé har spredt sig på så kort tid for så vidt angår Photo Booth (også kaldet Photo Booth eller foto hjørne). Sidste år, næsten ukendt, kan Photo Booth 2010 til knap mangler et bryllup.

Ideen er enkel: Tag en fjernstyret kamera, og lade gæsterne fotografere sig selv. Meget ligesom pasfoto maskine, du kun at lade bilen stå omkring det. Sjovt for unge og gamle både!

Put et par rekvisitter til AS hatte, solbriller eller et par sjove karneval tilbehør, så den part sjov udelukker noget.
Masser af sjov med Photo Booth.

Kan du gøre det Photo Booth selv? Sasha Minor, en bryllupsfotograf fra Hamburg, fraråder det. “For én, har du brug for en robust stativ, på den anden side, meget få kompakte kameraer over en forsinkelse-fri fjernudløsning. Med selvudløseren gør tingene ikke sjovt, fordi så den spontane mangler. Udover at blitzen af de små kameraer ikke en smuk lys.”

Billederne er ikke kun gode minder, men også råde bod på et billede. Nogle fotografer tilbyde dig mulighed for at udskrive dine billeder direkte på stedet. “Med vores kunder, vi printer kan også udskrive store mængder af billeder i en kort tid i et perfekt foto kvalitet,” siger bryllupsfotografen. “Desuden erstatte de i høj kvalitet Photo Booth billeder også tidligere offentliggjorte, men nu noget i tooths engangskameraer,” sagde Mayr yderligere.

fotomaskine
Flere og flere fotografer tilbyder til photobooth ved bryllupper. I vores fotografer bibliotek kan du søge efter bryllup fotografer, der allerede har kommet til Photo Booth.

Bare gøre Photo Booth er ikke alt for langt væk fra balsal på. Det kunne være at dine gæster ikke kommer tilbage fra Photo Booth.