Find bryllupsfotograf

Danmark har mange fotografer, men

Når man leder efter sin bryllupsfotograf, vil man se, at mange fotografer på deres hjemmesider tilbyder mange forskellige slags fotograferings typer. Det er selvfølgelig også helt iorden hvis man vil lave alle former for fotograferinger.

Vi mener dog at de dygtige fotografer er dem der vier deres tid på at blive specialister i en eller 2 forskellige grene af fotografiet. Vi tror ikke på man bliver ligeså god bryllupsfotograf, som man er børnefotograf. Eller en god modefotograf og samtidig også er erhvervsfotograf. Eller en portrætfotograf, der også kalder sig boligfotograf.

Hvilken fotograf skal man så vælge?

Det handler om at se mange billeder fra den enkelte fotograf. Gerne hele billedserier, så man kan se at fotografen kan lave en hel dag under alle tænkelige forhold.

Bed også fotografen fremvise erfaringer fra mange opgaver og ikke kun få. Læg mærke til om kvaliteten er lige god over hele linien.

Undersøg også på nettet om hvad andre har haft af erfaringer med den enkelte fotograf. Er han eller hun anerkendt og har et godt rygte, eller det stik modsatte. Det er heller ikke smart hvis der intet står om fotografen.

Dygtige fotografer arbejder med hver deres ekspertområder og er sjældent gode til mere end 1 eller 2 områder. Gå derfor efter de fotografer der ikke sælger for mange forskellige typer fotograferinger på deres sider.

En bryllupsfotograf side bør KUN handle om bryllupsfoto osv.

Find Fotografen

Dygtige fotografer har ofte et godt ry på nettet. De er ofte synlige på google eller andre søgemaskiner, og deres billeder er typisk kun vist med eksempler for få fotografiske katagorier.

De bedste fotografer lever godt af at være ekspert i de felter de virkelige er gode til. Spænder fotografen over for mange områder, bliver kvaliteten ofte også derefter.

find-en-fotograf